Jogi nyilatkozat

Ezt a honlapot dr. Szabó Tibor ügyvéd (7400 Kaposvár, Ezredév u. 1.) működteti, és tartja fenn.


Az ügyvédi iroda  a honlapon közzétett információ teljességéért, pontosságáért, ezek felhasználásából származó bármilyen kárért, elmaradt haszonért felelősséget nem vállal. A honlapon megjelenő minden információ tájékoztató jellegű, és nem minősül jogi tanácsadásnak, nem használható speciális jogi tanács vagy vélemény helyettesítéseként, és nem hoz létre ügyvéd-ügyfél viszonyt a honlap látogatója és az ügyvéd között.


A honlapon elérhető e-mail címekre küldött elektronikus levelek fogadása nem keletkezteti az ügyvéd  részéről a megbízás elfogadását, ez csak írásbeli megállapodás vagy megbízás útján jöhet létre.


A honlapon szereplő szövegek, képek, grafikai elemek dr. Szabó Tibor tulajdonában vannak, és a szellemi alkotásokra vonatkozó jogi védelemben részesülnek, ezek felhasználása, átvétele csak a tulajdonos írásos beleegyezésével lehetséges. 

 

Minden jog fenntartva.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

 
Adóellenőrzés

Irodám kiemelt szakterülete gazdasági társaságok, egyéb szervezetek, egyéni vállalkozók, magánszemélyek adóellenőrzésbeni képviselete.

Tovább
Adóper

Specialitásom az adóhatározatok bírósági felülvizsgálatára irányuló perekben az adózók képviselete, szemben az adóhatósággal.

Tovább
Adójogi tanácsadás

Az adókötelezettségekkel a tervezett ügylet előtt kell számolnunk - nem szerencsés, ha utólag szembesülünk velük. Vegye igénybe adójogi véleményezés szolgáltatásunkat!

Tovább
Dr. Szabó Tibor ügyvéd E-mail: office@drszt.hu Mobil: +36 30 37 87 637 Iroda: 7400 Kaposvár, Ezredév u. 1.

© 2023. Dr. Szabó Tibor