Adatvédelmi tisztviselő szolgáltatás

Szolgáltatás részletei

Díjazás

  • Pmt hatálya alá tartozó egyéni vállalkozónak
    nettó 52 000 Ft + ÁFA/év
  • Jogi személy részére (249 foglalkoztatotti létszámig)
    nettó 200 000 Ft + ÁFA/év
  • Jogi személy részére (250 foglalkoztatotti létszám felett)
    nettó 400 000 Ft + ÁFA/év

E szolgáltatás megrendelésével a Panasztörvény hatálya alá tartozó egyéni vállalkozó eleget tehet a belső visszaélés-bejelentési rendszer létrehozására és működtetésére vonatkozó törvényi kötelezettségének. A részletes szabályokra lásd a panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvényt, amelynek szövege elérhető Nemzeti Jogszabálytárban (www.njt.hu). A Panasztörvény értelmezésére lásd a fenti menüből elérhető Blogban közölt írásokat.

Jogi személy megrendelő részére a klasszikus adatvédelmi tisztviselői szolgáltatásokat nyújtom. 

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (GDPR) szerint kis- és középvállalkozó körben az adatvédelmi tisztviselő megbízása általában nem kötelező.

Ugyanakkor e vállalkozásoknak, mint adatkezelőknek megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket kell végrehajtaniuk annak biztosítása és bizonyítása céljából, hogy a személyes adatok kezelése e rendelettel összhangban történik. Ezeket az intézkedéseket az adatkezelőnek felül kell vizsgálnia és szükség esetén naprakésszé kell tennie (24. cikk). Ezt a megfelelést támogatja tájékoztatással, tanácsadással az adatvédelmi tisztviselő.

Ez mellett, ha a szervezet adatvédelmi tisztviselővel rendelkezik, az ügyfelei, vevői körében növeli a szakmai megbízhatóságát, és  ez versenyelőnyt is jelenthet.

Megrendelés az adószám megadásával telefonon: 06 30 650 5422 - e-mailben: info@drszabotibor.hu - vagy itt az alábbi űrlapon:


Megrendelés

Előfizetési adatok Válassza ki a szolgáltatás részleteit!

Az időszak meghatározásához válasszon egy szolgáltatást!

A díj meghatározásához válasszon egy szolgáltatást!

Amennyiben rendelkezik kuponkóddal, akkor a kedvezmény érvényesítéséhez adja meg.

Bankkártyás fizetést választva az űrlap elküldése után kiküldött díjbekérő levélben található linkre kattintva könnyedén rendezheti az előfizetési díjat.
Átutalás esetén a díjat a díjbekérő e-mailben található bankszámlaszámra kérjük befizetni.

Számlázási adatok Kérjük, adja meg számlázási adatait!

- - A szolgáltatás megrendelése csak adóalanyként lehetséges. Kérjük, adja meg adószámát!

A megrendelés elküldésével a megadott számlázási e-mail címre azonnal küldjük a fizetéshez kapcsolódó díjbekérőt, ezért kérjük, működő e-mail címet adjon meg!

Kapcsolattartói adatok Kérjük, adja meg kapcsolattartói adatait.

Belépési adatok A megrendelt szolgáltatás teljesítéséhez felhasználó fiókra van szükség, amelyből a szolgáltatások a díjfizetés feldolgozását követően elérhetők, a kapcsolódó dokumentumok letölthetők. A következő adatok megadásával rendszerünk létrehozza fiókját, a belépési jelszót e-mailben küldjük.


Vissza az előző oldalra