Bejelentővédelmi ügyvédi szolgáltatás

Szolgáltatás részletei

Díjazás

  • Pmt hatálya alá tartozó szolgáltatónak
    nettó 60 000 Ft + ÁFA/év
  • Kkv foglalkoztatónak (50-249 főig)
    nettó 200 000 Ft + ÁFA/év
  • Nagyfoglalkoztatónak (250 fő felett)
    nettó 400 000 Ft + ÁFA/év

E szolgáltatás megerdendelésével a jogi személy megrendelő eleget tehet a belső visszaélés-bejelentési rendszer létrehozására és működtetésére vonatkozó törvényi kötelezettségének. Bejelentővédelmi ügyvédnek a panaszkezelés során több jogosítványa van, mint bármely más működtetőnek. A részletes szabályokra lásd a panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvényt, amelynek szövege elérhető Nemzeti Jogszabálytárban (www.njt.hu). A Panasztörvény értelmezésére lásd a fenti menüből elérhető Blogban közölt írásokat.

Ha Ön egyéni vállalkozó, akkor bejelentővédelmi ügyvédi megbízást a törvény szerint nem adhat, ezesetben válassza az adatvédelmi tisztviselő szolgáltatást, amellyel  a belső visszaélés-bejelentési rendszer létrehozására és működtetésére vonatkozó kötelezettségének is eleget tehet. 

Megrendelés az adószám megadásával telefonon: 06 30 650 5422 - e-mailben: info@drszabotibor.hu - vagy itt az alábbi űrlapon:


Megrendelés

Előfizetési adatok Válassza ki a szolgáltatás részleteit!

Az időszak meghatározásához válasszon egy szolgáltatást!

A díj meghatározásához válasszon egy szolgáltatást!

Amennyiben rendelkezik kuponkóddal, akkor a kedvezmény érvényesítéséhez adja meg.

Bankkártyás fizetést választva az űrlap elküldése után kiküldött díjbekérő levélben található linkre kattintva könnyedén rendezheti az előfizetési díjat.
Átutalás esetén a díjat a díjbekérő e-mailben található bankszámlaszámra kérjük befizetni.

Számlázási adatok Kérjük, adja meg számlázási adatait!

- - A szolgáltatás megrendelése csak adóalanyként lehetséges. Kérjük, adja meg adószámát!

A megrendelés elküldésével a megadott számlázási e-mail címre azonnal küldjük a fizetéshez kapcsolódó díjbekérőt, ezért kérjük, működő e-mail címet adjon meg!

Kapcsolattartói adatok Kérjük, adja meg kapcsolattartói adatait.

Belépési adatok A megrendelt szolgáltatás teljesítéséhez felhasználó fiókra van szükség, amelyből a szolgáltatások a díjfizetés feldolgozását követően elérhetők, a kapcsolódó dokumentumok letölthetők. A következő adatok megadásával rendszerünk létrehozza fiókját, a belépési jelszót e-mailben küldjük.


Vissza az előző oldalra