Pénzmosás elleni szolgáltatás

Szolgáltatás részletei

Díjazás

  • Előfizetés
    nettó 30 000 Ft + ÁFA/év

** A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény (Pmt) 64.§ (3) bekezdése szerint a Pmt. hatálya alá tartozó szolgáltató köteles az e törvény szerinti tevékenységének ellátásában részt vevő foglalkoztatottak képzési programokon való részvételét biztosítani. Szolgáltatásunkkal e törvényi kötelezettség teljesíthető. A Pmt. 65. §-a szerint a szolgáltató köteles belső szabályzatot készíteni, változás esetén harminc napon belül felülvizsgálni és azt szükség esetén módosítani.


Megrendelés

Előfizetési adatok Válassza ki a szolgáltatás részleteit!

2024-04-22 - 2025-04-21

nettó 30 000 Ft + 27% ÁFA = bruttó 38 100 Ft

Bankkártyás fizetést választva az űrlap elküldése után kiküldött díjbekérő levélben található linkre kattintva könnyedén rendezheti az előfizetési díjat.
Átutalás esetén a díjat a díjbekérő e-mailben található bankszámlaszámra kérjük befizetni.

Számlázási adatok Kérjük, adja meg számlázási adatait!

Ha előfizetését, megrendelését adóalanyként, (nem magánszemélyként) adja fel, a számlázáshoz meg kell adnia adószámát.
Adóalany minden jogi személy és természetes személy, aki adószámmal rendelkezik.
Magánszemély (nem adóalany), aki nem rendelkezik adószámmal.

A megrendelés elküldésével a megadott számlázási e-mail címre azonnal küldjük a fizetéshez kapcsolódó díjbekérőt, ezért kérjük, működő e-mail címet adjon meg!

Kapcsolattartói adatok Kérjük, adja meg kapcsolattartói adatait.

Belépési adatok A megrendelt szolgáltatás teljesítéséhez felhasználó fiókra van szükség, amelyből a szolgáltatások a díjfizetés feldolgozását követően elérhetők, a kapcsolódó dokumentumok letölthetők. A következő adatok megadásával rendszerünk létrehozza fiókját, a belépési jelszót e-mailben küldjük.


Vissza az előző oldalra